Oradea: Primăria preia documentele pentru noile autorizații taxi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Primăria preia documentele pentru noile autorizații taxi
Oradea: Primăria preia documentele pentru noile autorizații taxi

Primăria Oradea a început să preia documentele pentru prelungirea autorizaţiilor de taxi, pentru taximetriştii a căror autorizaţie expiră la data de 30 noiembrie 2009.

Primăria începe preluare a dosarelor pentru prelungirea autorizaţiilor taxi şi de vizare a autorizaţiilor de transport pentru efectuarea serviciului de transport public local în regim de taxi. Autorizaţia taxi atribuită pentru prima dată pentru un autovehicul se va prelungi, la cerere, o singură dată, pentru o perioadă de 5 ani, cu menţinerea obligatorie a aceluiaşi număr de ordine. "Autovehiculul trebuie să fie deţinut cu titlu de proprietate sau în temeiul unui contract de leasing şi să aibă o vechime de maxim 10 ani de la data fabricaţiei", se arată în comunicatul primăriei.

Autorizații valabile cinci ani

Dosarele se vor prelua în perioada 1 septembrie - 1 octombrie. Eliberarea autorizaţiilor taxi cu valabilitatea prelungită cu încă cinci ani, se va face pe baza programării, fiind condiţionată de  predarea autorizaţiei taxi cu valabilitatea expirată (în original) şi  dovada achitării taxei de 30 lei pentru fiecare autorizaţie. Formularele necesare pentru prelungirea şi vizarea autorizaţiilor taxi pot fi descărcate aici. În baza documentelor depuse, autoritatea de autorizare va emite noile autorizaţii taxi şi ecusoanele aferente, cu o valabilitate de 5 ani, precum şi contractele de delegare în gestiune delegată, cu respectarea prevederilor legale şi a prezentului regulament.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite