Oradea: Primăria începe o campanie de păstrare a curățeniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Primăria începe o campanie de păstrare a curățeniei
Oradea: Primăria începe o campanie de păstrare a curățeniei

De azi, începe o campanie de păstrare și extindere a curățeniei în oraș.

„Vom informa cetățenii cu privire la costurile salubrității, vom duce campanii de sensibilizare a tinerilor, iar apoi vom avea și o componentă de sancționare a celor care nu respectă curățenia în oraș”, a spus primarul Ilie Bolojan.

Campania îi vizează pe cei care aruncă pe jos mizerii, de la mucuri de țigări și semințe, la ambalaje și deșuri menajere sau inerte, proprietarii de câini și de magazine și va continua cu amplasarea de coșuri de gunoi, iar anul viitor se va accentua partea de colectare selectivă a deșeurilor.

Până la campania electorală pentru alegerile prezidențiale și după aceasta, în oraș vor fi amplasate afișe informative în locuri publice, mijloace de transport și taximetre, spoturi audio-video, vor fi împărțiți fluturași informativi și vor fi organizate ore de dirigenție la școli pentru sensibilizarea elevilor.

„Dacă nu vom reuși cu partea informativă, amenda sigur va fi convingătoare”, crede primarul Ilie Bolojan. Amenda minimă este 500 de lei, iar dacă este plătită pe loc este 250 de lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite