Primăria acordă consultanță asociațiilor de proprietari cu restanțe la utilități

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociațiile de proprietari din Oradea care au restanțe la furnizorii de servicii, primesc consultanță din partea Compartimentului Îndrumare și Control Asociații de Proprietari din cadrul Primăriei Oradea.

 }ncepând din luna februarie, Compartimentul Îndrumare şi Control Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei Oradea a organizat mai multe întâlniri cu toţi membrii asociaţilor de proprietari, care au debite restante către furnizorii de servicii, respectiv către Electrocentrale şi Compania de Apă Oradea.

 "Astfel, s-au organizat întâlniri şi discuţii cu membrii de la 92 de asociaţii din municipiu, Compartimentul Îndrumare şi Control Asociaţii de Proprietari încercând să afle cauzele acestor debite şi să găsească soluţii viabile pentru stingerea datoriilor", spune Mirela Macra, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea. Informaţiile cu privire la debitele asociaţiilor de proprietari, cauzele acumulării acestor debite şi recomandările făcute de compartimentul specializat din cadrul Primăriei Oradea le puteţi vizualiza aici. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite