Primăria îmbracă întregul oraș în lumină cu ocazia sărbătorilor de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Palatul Vulturul Negru și clădirea Primăriei vor fi acoperite cu holograme albastre
Palatul Vulturul Negru și clădirea Primăriei vor fi acoperite cu holograme albastre

După ce în urmă cu o săptămână, Direcția Tehnică din Primărie s-a pus pe căutat brazi pentru Crăciun, municipalitatea se pregătește pentru instalarea iluminatului de sărbători. Anul acesta se vor folosi mijloace moderne, astfel că pe clădirea Primăriai și Palatul Vulturul Negru se vor proiecta holograme colorate.

Orașul va fi împodobit cu peste 14 kilometri de de ghirlande, medalioane, figurine luminoase ampasate pe stâlpi, plase luminoase, galaxii şi fântâni de lumini. Dar, spre deosebire de anul trecut, mai multe puncte din oraș, în afară de parcuri, vor fi iluminate festiv. „Podul Sovata, Parcul Seleuş şi cele două poduri peste Pârâul Peţa, respectiv cel de pe strada Traian Blajocici şi cel de pe strada Vaporului vor fi îmbrăcate cu instalații luminoase‟, se spune într-un comunicat al Biroului de Presă Oradea. În plus, palatul Vulturul Negru și clădirea Primăriei vor fi acoperite de câte o hologramă pe fond albastru.

În perioada 22 - 30 noiembrie, instalaţiile luminoase vor fi montate pe pietonală, în Piaţa Unirii-Podul Unirii, Piaţa Ferdinand, strada Independenţei, Primăria Oradea, Palatul Vulturul Negru şi Parcul 1 Decembrie, ca în perioada 2-19 decembrie firma Luxten să monteze instalații în restul orașului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite