Primăria avertizează că panourile publicitare neîntreținute vor fi desființate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 30 de panouri publicitare vor fi desființare de municipalitate. Majoritatea sunt amplasate pe imobile aflate în stare de degradare. Primăria avertizează că, în cazul în care administrația locală va fi nevoită să ia măsuri de desființare, se vor face tot pe cheltuiala beneficiarului panourilor.

În urma lucrărilor de reabilitare din oraș și pentru că se dorește un aspect mai îngrijit al zonei urbane, primăria intenţionează să desfiinţeze mijloacele publicitare/de afişaj neîntreţinute sau amplasate pe imobile- clădiri sau terenuri - aflate în stare de degradare din Oradea.

Până la această oră au fost identificate 30 de astfel de amplasamente, urmând să fie identificate şi alte locaţii de acest gen. Primăria va notifica beneficiarii mijloacelor de afişaj neîntreţinute sau amplasate pe imobile aflate în stare de degradare pentru desfiinţarea acestora.

      În situaţia în care aceştia nu se vor conforma, va trece la procedura de desfiinţare pe cale administrativă, conform dispoziţiei Primarului nr. 2419 din 03.08.2010, fără sesizarea instanţelor judecătoreşti şi pe cheltuiala beneficiarului mijloacelor publicitare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite