Primăria Oradea trebuie să facă o rectificare bugetară ca urmare a măsurilor anti-criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bugetul local va fi afectat de creșterea TVA și de reducerea cotelor defalcate din impozitul pe venit, astfel încât va fi nevoie de o rectificare bugetară până cel târziu în luna august.

CITEȘTE AICI CUM IMPACTUL MĂSURILOR ANTI-CRIZĂ ASUPRA BUGETULUI LOCAL

Noile modificări legislative, aduse ca urmare a măsurilor anti-criză propuse de Guvern, vor avea impact asupra bugetului local. Vestea bună vine pentru angajații municipalității, care își vor păstra deocamdată locurile de muncă.

„Datorită noilor prevederi legislative, Primăria Oradea va fi obligată să facă o rectificare bugetară fie la sfârşitul acestei luni, fie la jumătatea lunii august. Bugetul municipalităţii va fi afectat atât de creşterea TVA-ului, cât şi din reducerea cotelor defalcate din impozitul pe venit", a precizat primarul Ilie Bolojan.

Nu se fac concedieri

Având în vedere că Primăria Oradea, Administraţia Imobilară Oradea, Casa de Cultură a Municipiului şi Clubul Sportiv Municipal însumează în prezent 463 de angajaţi, deci sub nivelul de 541 de salariaţi impus prin Ordonanța de Guvern nr. 63/2010, momentan nu se vor face reduceri de personal în aceste instituţii.

Ungurii şi sârbii profită din plin de pe urma crizei din România

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite