Primăria Oradea va negocia direct cu furnizorii de lapte, corn şi mere pentru elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca urmare a descentralizării programului guvernamental de furnizare a laptelui, cornului şi a merelor pentru unităţile de învăţământ, municipalitatea orădeană a preluat obligaţia de a organiza procedura de achiziţie a acestor bunuri.

Furnizorii interesaţi îşi pot depune ofertele preliminare până la data de 16 septembrie 2011. Potrivit informaţiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea, urmează ca, la data de 19 septembrie, să aibă loc o negociere între reprezentanţii municipalităţii şi ofertanţii care se vor prezenta la licitaţie.

Cel mai bun raport calitate-preţ

Invitaţia de participare la procedura de negociere fără publicare prealabilă a unui anunţ de participare pentru furnizarea de produse alimentare pentru micul dejun constând în - lapte, corn, mere, a fost publicată pe site-ul Primăriei Oradea, www.oradea.ro, la secţiunea Licitaţii. „Scopul negocierii, care se va face cu fiecare ofertant în parte, este acela de a obţine preţul cel mai mic, urmărind cel mai bun raport calitate-preţ", a spus Mirela Macra, consilier în cadrul biroului de presă al primăriei orădene.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite