Primăria Oradea scoate la licitaţie întreţinerea spaţiilor verzi din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru îngrijirea mai eficientă a spaţiilor verzi din oraş, parcuri, scuaruri, malurile Crişului, intrările în municipiu, municipalitatea a decis împărţirea oraşului în patru zone delimitate de Crişul Repede - două pe o parte, două pe cealaltă.

În perioada următoare, primăria va organiza o licitaţie publică de concesionare a serviciilor publice de întreţinere a zonelor verzi,  la care pot participa toate firmele cu specializare în acest profil. "Primăria a întocmit caietele de sarcini, acestea urmând a intra în şedinţa de Consiliu Local din data de 9 august pentru aprobare. După aprobare va fi demarată procedura de licitaţie, care se va finaliza prin încheierea unui acord cadru pe o perioada de 3 ani, începând cu data de 1 ianuarie 2011. O firmă participantă poate oferta pentru o singură zonă din cele 4. Valoarea estimată  a lucrărilor aferente celor 4 zone este de 6.600.000 lei inclusiv TVA", se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.

În ceea ce priveşte cele nouă parcuri din Oradea care au fost concesionate pe anul 2010 (1 Decembrie, Libertăţii, Sala Sporturilor, Ghibu, Brătianu, Petofi + scuar central b-dul Dacia + giraţii, Piaţa Devei, Ghioceilor şi parcul Traian), acestea vor fi scoase din nou la licitaţie, după ce caietele de sarcini privind întreţinerea acestora vor fi aprobate în şedinţa de consiliu de luni. "O dată cu parcurile vor fi concesionate şi WC-urile publice existente în aceste parcuri. Contractele vor fi încheiate pe o perioadă de 3 ani începând cu 1 ianuarie 2011, valoarea estimată a contractelor pentru toate cele 9 parcuri fiind de 2.368.000 lei inclusiv TVA", se mai arată în comunicat.

Primăria va scoate la licitaţie, pe cele 4 sectoare, și reparaţiile şi executarea de lucrări noi pe domeniul public: schimbat/montat coşuri de gunoi, reparaţii mobilier stradal, amenajare de locuri de joacă. Valoarea totală estimată pentru toate cele 4 zone este de 2.900.000 lei cu TVA inclus.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite