În anul 2012, Primăria Oradea estimează o creştere record a bugetului oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Oradea
Primăria Oradea

Anul acesta veniturile oraşului vor creşte cu 54%, ca urmare a atragerii unor surse nerambursabile prin intermediul unor proiecte europene. În 2012, bugetul primăriei se va dubla, ajungând de la puţin peste 500 de milioane de lei, la peste un milion în 2012. 

Motivul pentru care administraţia locală prevede un buget mult mai mare în acest an sunt sursele nerambursabile, de unde vor fi alocaţi bani pentru investiţii. Toţi cei interesaţi de cheltuielile şi veniturile prevăzute în bugetul local pot să-l vadă atât pe site-ul primăriei, dar şi la parterul instituţiei, unde este afişat.

Orădenii ar trebui să consulte propunerile administraţiei locale, deoarece se anunţă o dezbatere publică privind bugetul, care va fi ţinută cel mai probabil la începutul lunii februarie.

„Cei interesaţi se pot adresa în scris cu propuneri privitoare la acest material până în data de 3 februarie 2012, la Centrul de Informaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Oradea sau în format electronic la adresa de email: primarie@oradea.ro  sau prin fax la nr. 0259/437.544.", se spune într-o informare a Biroului de Presă Oradea. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite