În această lună, Primăria Oradea supune dezbaterii publice sistemul de termoficare al oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Oradea
Primăria Oradea

În următoarele zile, Primăria Oradea va supune dezbaterii publice în cursul lunii ianuarie, propunerile privind aprobarea şi delimitarea zonei unitare de încălzire a oraşului de pe Crişul Repede. Orădenii interesaţi de subiect pot consulta propunerile administraţie pe site-ul instituţiei.

Totodată, administraţia locală lucrează la propunerea de modificare a Regulamentului de alimentare cu energie termică în municipiul Oradea. Cetăţenii interesaţi de subiect pot face sesizări şi sugestii pe marginea propunerilor municipalităţii până la data de 17 ianuarie 2012, după care acestea vor fi supuse dezbaterii publice. Dezbaterea va avea loc în Sala Mare a Primăriei Oradea, în data de 18 ianuarie, ora 17.

Toate modificările pe care specialiştii Primăriei doresc să le facă la Regulamentul de alimentare cu energie termică în municipiul Oradea pot fi consultate pe site-ul administraţiei locale. Cetăţenii care au propuneri, sugestii sau opinii referitoare la materialele propuse,  le pot transmite pe adresa bara.doru@oradea. ro sau la Serviciul Lucrări şi Servicii Publice din cadrul Primăriei municipiului Oradea, până la data de 17 ianuarie 2012.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite