Primăria Oradea a semnat cu firma prefectului contractul de execuţie a lucrărilor din Parcul Industrial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcul Industrial Eurobusiness va avea în curând reţea de utilităţi. Administraţia orădeană a semnat contractul de lucrări cu asocierea SC Construcţii Bihor SA, care este firma prefectului Gavrilă Ghilea, SC Drum Construct SA şi SC Energomontaj SA. Firmele ai câştigat licitaţia demarată de municipalitate în luna iunie.    

Realizarea reţelei de utilităţi din Parcul Industrial este prima parte a proiectului „Crearea unei infrastructuri de afaceri în Municipiul Oradea şi asigurarea cu utilităţi publice a Parcului Industrial Eurobusiness Oradea". Valoarea totală a acestei investiţii va fi de doar 77% din preţul estimat, asocierea de firme adjudecându-şi contractul pentru suma de 45 de milioane de lei. 

Procedură contestată

Cu toate că două dintre cele şapte firme care s-au înscris la licitaţie au depus contestaţii când a fost anunţat câştigătorul, printre care şi firma prefectului  de Bihor, Gavrilă Ghilea, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a dat câştig de cauză Primăriei Oradea. Realizarea reţelei de utilităţi va dura 12 luni, dar proiectul de dezvoltare a Parcului Industrial mai are până la finalizare. „Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 26 luni, între 29 decembrie 2010 şi 29 februarie 2013", se precizează într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite