Primăria Oradea vrea chioșcuri noi în zona comercială din Parcul 1 Decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oradea și-a propus să amenajeze zona comercială din Parcul 1 Decembrie. Asta înseamnă demolarea chioșcurilor vechi de pe aleea din parc și înlocuirea cu unele noi. Chioșcurile de ziare din zonă vor fi înlocuite cu unele de tipul celor de pe Corso.

Astfel, municipalitatea vine cu propunerea amplasării a trei chioșcuri pentru alimentație publică, pentru fast-food, gelaterie sau cafenea, înlocuirea celor două chișcuri cu ziare cu unele noi, de tipul celor amplasate pe Corso. Mai mult, primăria va amenaja și aleile, astfel comercianții își vor putea amenaja terase. "Toate aceste măsuri au fost luate în vederea îmbunătăţirii imaginii arhitecturale a zonei, situată în Ansamblul Urban- Centrul Istoric Oradea", se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Comercianții din Parcul 1 Decembrie își vor putea spune părerea cu privire la schimbările propuse de municipalitate, joi, în cadrul unei întâlniri cu primarul. În cazul în care nu vor dori achiziționarea chioșcurilor propuse de municipalitate, amplasamentele din parc vor fi scoase la licitație.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite