Primăria Oradea va amenaja aproape 400 locuri de parcare în zona pieţei de vechituri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea orădeană va amenaja locuri de parcare în zona Real, cuprinzând şi prelungirea străzii Traian Blajovici (fostă Abatorului) până la giraţia cu drumul de centură (zona Real).

Valoarea investiţiei este 2.580 lei. "Prin această investiţie se urmăreşte realizarea a 391 de locuri de parcare pe o suprafaţă care se va întinde pe 4.900 metri pătrați şi crearea aleilor de acces în parcare. Vor fi amenajate șase alei de acces între parcări. Totodată, se vor realiza trotuare noi în lungime şi vor fi create noi zone de spaţii verzi", spune Mirela Macra, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

Municipalitatea va realiza și prelungirea străzii T. Blajovici de la podul peste Peţa pînă la intersecţia cu drumul de centură, strada Islazului, respectiv accesul în piaţa de vechituri.

"În vederea prelungirii străzii T. Blajovici până la giraţia cu drumul de centură din zona Real, se va construi şi un nou pod peste Pârâul Peţa în locul celui existent, care va fi demolat, întrucât se află într-o stare de degradare avansată, traficul auto fiind în prezent interzis", a spus reprezentantul primăriei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite