FOTO Prezentatoarea TV Crina Abrudan şi-a petrecut weekend-ul la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crina Abrudan, orădeanca de la pupitrul știrilor spotive, şi-a petrecut sfârşitul de săptămână la mare, alături de iubitul ei Gabi  Popescu, fost fotbalist.  Potrivit postărilor vedetei de pe pagina de facebook a fost primul şi singurul weekend din acest an petrecut la mare.

Cu o experienţă de peste cincisprezece ani în mass-media, orădeanca ajunsă vedetă de televiziune crede în „politica paşilor mărunţi".  Crina Abrudan este cunoscută în toată ţara. Este una dintre puţinele orădence care au reuşit să se facă remarcate la Bucureşti fără a-şi lega însă numele de scandaluri sau bărbaţi influenţi. La sfârşitul săptămânii trecute vedeta a fost la mare, în staţiunea Mamaia alături de iubitul ei, Gabi Popescu, fost fotbalist, cu care are o relaţie de mai mulţi ani. „Sper  ca vara viitoare să am parte de mai multe astfel de week-end-uri.  Oricum sunt mulţumită că am bifat toate locurile care îmi plac" a scris vedeta pe pagina de facebook unde a postat şi un set de fotografii.

image
image
image

Dă click pe imagini pentru a vedea mai multe fotografii

Popasul Pescarilor din staţiunea Neptun este unul dintre locurile preferate ale vedetei TV. „Seara, la Popasul Pescarilor, cherhanaua de la Neptun. Chiar dacă nu mănânc deloc peşte, îmi place foarte mult acolo. Mai ales seara, e superb" a mai scris Crina. Locul preferat de plajă al prezentatoarei ştirilor sportive  este „La Cucaracha". Aceasta adoră să meargă în acel loc atât ziua cât şi seara.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite