Presupusul complice al lui Omar Hayssam nu poate părăsi țara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mustafa Tartoussi
Mustafa Tartoussi

Mustafa Tartoussi, omul de afaceri bănuit că l-ar fi ajutat pe Omar Hayssam să fugă din țară la bordul navei Iman T, nu poate părăsi țara.

Magistrații orădeni au decis să nu-i ridice acestuia interdicția de a părăsi țara. "Cererea lui a fost respinsă", a declarat judecătorul Mircea Pușcaș pentru Adevărul de Seară, ediția de Oradea.

Procesul în care Omar Hayssam este judecat pentru trecere ilegală a frontierei de stat a fost amânat pentru luna martie, când atât avocații cât și instanța speră să afle vești despre locul unde se află Hayssam, pentru a putea fi citat.

La termenul de săptămâna trecută, de pe rolul Curții de Apel Oradea, s-au prezentat doar frații lui Hayssam, Omar Mukles și Omar Mahmoud, suspectați de complicitate, și omul de afaceri Tartoussi Mustafa, cel care este bănuit că l-a ajutat pe sirian să iasă din țară la bordul navei Iman T. Avocatul lui Tartoussi a cerut instanței să i se permită clientului său să iasă din țară, pe motiv că acesta s-a comportat bine pe toată durata procesului, a participat la toate ședințele și dorește să-și viziteze copilul, care s-a născut la Londra și pe care nu l-a văzut încă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite