Radu Ţârle, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, obligat să-şi dea demisia după ce a trecut de la PNL la PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Ţârle, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor şi-a dat demisia de la conducere instituţiei.  El a fost nevoit să ia această decizie după ce a ales să plece din PNL în PDL, partid din partea căruia va şi candida la alegerile locale din luna iunie.

"Prin prezenta, subsemnatul Radu Ţârle, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, vă aduc la cunoştinţă că începând cu data de 01.05.2012 sunt membru al Partidului Democrat Liberal" aşa sună demisia pe care Radu Ţârle, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor a înaintat-o, astăzi,  secretarului Carmen Soldăţel.

În urma acestei notificări, secretarul CJ, Carmen Soldăţel a întocmit un referat privind constatarea încetării mandatului de preşedinte al CJ al acestuia, urmând ca în zilele următoare consilierii judeţen să aleagă un nou preşedinte, dintre cei doi vicepreşedinţi.

"Am aflat că domnul Radu Țîrle a constatat azi, că nu are de ales și trebuie să respecte Legea. Dar, în loc să aibă demnitatea de a-și da demisia din funcția de președinte a Consiliului Județean Bihor, pe care o ocupă deja de o zi în mod ilegal, dumnealui s-a mulțumit doar să informeze secretarul CJ Bihor că s-a înscris în PDL în data de 1 mai 2012. Un gest de lașitate, ce dovedește că domnul Țîrle nu se poate obișnui cu idea că nu va putea folosi mașinile Consiliului Județean în deplasările de campanie. Chiar dacă ne bucură și această timidă și parșivă tentativă de intrare în legalitate și normalitate, nu putem să nu remarcăm comportamentul dubios al domnului Radu Țîrle." se arată în comunicatul emis de USL în urma demisiei lui Ţârle.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Bihor despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite