Ilaria Cherloabă, de la Dansez pentru tine, dansează cu preşcolarii, la Era Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii de la cinci grădiniţe orădene, vor participa la un eveniment ce va avea loc mâine la Era Park Oradea. Cei mici vor dansa pentru sănătate, alături de Ilaria Cherloabă, fostă concurentă de la Dansez pentru Tine.

Mâine, de la de ora 11.00, reprezentantii a cinci grădiniţe din Oradea vor participa la un evenimentul Dansez pentru sănătate,  dedicat copiilor cu vârste între 3 si 7  Dansez pentru sanatate. Astfel, peste 150 de copii vor prezenta o serie de dansuri pe care le-au învăţat sub coordonarea cunoscutei dansatoare Ilaria Cherloabă, ocupanta locului II la concursul "Dansez pentru tine", ediţia din toamna anului 2009.

Căluţii magici - cei mai buni prieteni ai copiilor!

Cei şase căluţi magici de la Ferma Animalelor vor fi prezenţi si în acest weekend la Era Park, spre bucuria tuturor copiilor. În fiecare zi copiii vor putea păşi în lumea plina de distracţie a hipodromului special amenajat în incinta Centrului Comercial şi se vor simţi ca adevarăţi jockey pe şaua căluţilor năzdrăvani. Copiii vor avea parte de concursuri cu premii şi de multă distracţie. În plus, la finalul vizitei, ei vor primi diplome de jockey autorizat la Era Park. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite