Premii pentru orădenii care au plătit taxele cu cardul: Vezi aici câștigătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oradea anunță câştigătorii campaniei "Plăteşte-ţi cu cardul taxele şi impozitele la ghişeele Primăriei prin POS". Campania a fost derulată în perioada  1 februarie - 31 martie 2011 şi a vizat încasarea impozitelor şi taxelor locale prin plata cu cardul la ghişeele Primăriei Oradea.

Toţi participanţii la campanie, care au îndeplinit condiţiile de acces au participat automat la tragerea la sorţi pentru premiile puse în joc, tragere care a avut loc în prezenţa unui notar public.

S-au acordat 10 premii, fiecare reprezentând suma plătită cu cardul pentru taxe şi impozite, la ghişeele Municipiului Oradea, dar minim 50 lei/premiu (pentru persoanele care au plătit mai puţin de 50 lei) şi nu mai mult de 250 lei/ premiu  - pentru restul plătitorilor.

Câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic, prin e-mail sau poştă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data tragerii la sorţi.

Câștigătorii sunt: Lonhard Eugen , Serbac Maria, Jarca Horia Augustin, Grava Cristian, Petranici Ioan, Kalmar Iosif, Popa Ioan, Bodnar Daniel, Hava Dorel, Babau Lucica.

Acordarea premiilor

Premiile vor fi acordate prin alimentarea conturilor câştigătorilor, în 30 de zile lucrătoare de la anunţarea câştigătorului, dar nu mai devreme de 5 zile lucrătoare. Câştigătorii vor trebui să  prezinte următoarele documente: cartea de identitate în cazul persoanelor fizice sau codul de înregistrare fiscală pentru persoane juridice şi cartea de identitate pentru reprezentantul persoanei juridice; contul bancar al contribuabilului în format IBAN şi banca unde urmează a fi virată suma aferentă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite