Premii, târg și iluzionism în Lotus Center, pentru orădenii îndrăgostiți de shopping

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În preajma sărbătorilor pascale, Lotus Center îi întâmpină pe orădeni cu zile de magie, premii, expoziții și concursuri. Show-ul debutează chiar de 1 aprilie când patru iluzioniști vor purta publicul în lumea magiei. Evenimentele vor continua și până în data de 30 aprilie, prin competiții și târg, iar orădenii care fac cumpărături de minim 50 de lei în această perioadă, vor fi răsplătiți cu aspiratoare.

Luna aprilie debutează în Lotus Center cu numere de iluzionsim. Patru magicieni vor face un show de pomină pentru orădeni, de 1 aprilie. Spectacolul va începe cu Perfect Duo, echipa formată din iluzonistul Eduard și partenera sa Bianca și va continua cu magicienii Todini și Arpad  Torok. Punctul culminant al numerelor de iluzionism va fi „tragerea în țeapă" a unei asistente.
Evenimentele vor continua în Lotus Center cu  cu un concurs de încondeiat ouă la care vor fi prezenți maeștri ai artei populare.
De la mijlocul lunii aprilie, clineții sunt invitați la cea de a doua ediție a târgului „Lotus Expo, Grădini și Case". Organizatorii promit orădenilor o diversitate de culori, forme și prețuri la decorațiuni și ustensile pentru casă și grădină.
Nu în ultimul rând, pentru a răsplăti fidelitatea, orădenii care vor achiziționa produse de minim 50 de lei în perioada 1 aprilie-30 aprilie vor putea câștiga prin tragere la sorți un aspirator LG.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite