Premii de 500 de lei pentru cuplurile orădene care au împlinit 50 de ani de căsătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
65 de cupluri revin la Primărie
65 de cupluri revin la Primărie

Nu mai puţin de 65 de cupluri orădene, care au sărbătorit Nunta de Aur, adică au împlinit 50 de ani de căsătorie, vor fi mai bogate cu 500 de lei, după ce vor fi premiate la Primăria Oradea.

În sala festivă „Traian Moşoiu", Primăria Oradea prin Compartimentul de Stare Civilă, organizează, mâine, două ediţii de premiere a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi care au domiciliul stabil în Oradea.

Cu această ocazie sunt invitate 65 cupluri care şi-au sărbătorit Nunta de Aur.  Ţinând seama de numărul mare de participanţi, premierea se realizează după o planificare.  "De la ora 11.00 vor fi premiate cuplurile care şi-au depus cererea în perioada decembrie 2011 - martie 2012, a căror nume de familie începe cu litera A până la litera J, inclusiv.  Premiile vor fi înmânate de viceprimarul Biro Rozalia. De la ora 14. 00  este rândul cuplurilor a căror nume de familie începe cu litera K până la litera V, inclusiv,  premiile fiind înmânate de  viceprimarul Florica Cherecheş",  a precizat Mirela Macra, consilier în cadrul Biroului de Comunicare al Primăriei Oradea.

 1000 de lei pentru 100 de ani

 Primăria acordă un premiu în bani şi orădenilor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Valoarea premiului este de 1.000 lei. "Compartimentul de Stare Civilă preia, în continuare, cererile îndreptăţite ale cetăţenilor, locuitori ai municipiului Oradea, la camera 16, parter, clădirea primăriei.  Informaţii suplimentare se pot obţine şi la nr. de telefon 0259/ 408.825", a mai precitat Mirela Macra.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite