Prefectura a oprit lucrările de pe șantierul viitorului crematoriu din Oșorhei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Gavrilă Ghilea
Prefectul Gavrilă Ghilea

Instituția Prefectului Județului Bihor a stopat toate demersurile de construire a unui incinerator, în localitatea bihoreană Oșorhei. Investitorul privat care a venit cu ideea și s-a și apucat de lucru, nu avea niciun fel de aviz pentru construcție.

Prefectul Gavrilă Ghilea a dispus un control la șantierul crematoriului din Oșorhei, care a dus la suspendarea lucrărilor. Măsura a fost luată de prefect după ce mai mulți localnici s-au plâns că viitorul incinerator le-ar putea afecta sănătatea. „Ca urmare a petiţiilor primite de la cetăţenii din Oşorhei care se opun construirii crematoriului, a avut loc un control al Inspecţiei de Stat Teritoriale în Construcţii, Agenţiei pentru Protecţia Mediului şi Direcţiei de Sănătate Publică‟, a spus Gavrilă Ghilea.

În urma verificărilor s-a constatat că firma care construia crematoriul nu avea niciun fel de aviz, în afară de o autorizație de urbanism. Totuși, lucrările la incinerator vor putea continua, după ce investitorul privat își va obține toate autorizațiile necesare construcției.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite