Prefectura Bihor a demarat o campanie de strângere de ajutoare pentru sinistrați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectura Bihor a demarat o campanie de strângere de ajutoare pentru sinistrați. persoanelor afectate de inundaţiile din ultimele zile. Acţiunea demarează astăzi. Campania va dura toată luna iulie. Cei care vor să facă donații o pot face zilnic, între orele 9:00 - 19: 00.

Centrele în care vor fi colectate ajutoarele sunt: Detașamentul de Pompieri Oradea, de pe strada Avram Iancu, Stația de Pompieri Aleșd, Detașamentul de Pompieri Marghita, Stația de Pompieri Săcuieni, Stația de Pompieri Valea lui Mihai, Detașamentul de Pompieri Salonta, Detașamentul de Pompieri Beiuș, Stația de Pompieri Ștei.

"Se primesc articole electrocasnice în stare de funcţiune, alimente neperisabile în termen de valabilitate, îmbrăcăminte nedeteriorată şi igienizată - haine, pături, lenjerie de pat", se arată într-un comunicat al Prefecturii Bihor. Bunurile donate vor fi recepţionate numai în situaţia în care vor fi împachetate pe categorii de produse în saci de plastic sau de polietilenă, precum şi în cutii de carton. Toate acestea vor fi sigilate. Bunurile care nu vor respecta aceste condiţii vor fi returnate către donator.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite