Oradea: Praf în ochi, în loc de iarbă verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Praf în ochi, în loc de iarbă verde
Oradea: Praf în ochi, în loc de iarbă verde

Târgul Roadele Toamnei, desfășurat de vineri până duminică în Parcul 1 Decembrie a lăsat spațiul verde într-un nor de praf.

Miile de orădeni care au trecut prin parc, cu ocazia târgului prilejuit de Toamna Orădeană, au călcat în picioare puțina iarbă care colorează parcul. „Am ieșit în parc, să-mi plimb nepoțica, și nu am găsit decât praf. Au distrus tot spațiul verde”, s-a plâns astăzi Nemeth Julia, în Parcul 1 Decembrie.

Nu era iarbă nici înainte





Flavius Bunoiu, directorul Casei de Cultură a Municipiului Oradea, organizatorul evenimentului, explică motivele pentru care a fost aleasă această locație pentru târg. „S-a dovedit că Parcul Nicolae Bălcescu nu era destul de spațios. Am considerat că Parcul 1 Decembrie e mai potrivit, având mai multe locuri de parcare în jur. În cazul în care ar fi plouat, spectacolele din parc ar fi putut fi mutate în casa de cultură”, spune Flavius Bunoiu.



Aici a fost amplasată în weekend o gigantică jucărie gonflabilă

În ceea ce privește plângerile ecologiștilor, organizatorul evenimentului crede că sunt nefondate. „Nu era iarbă nici înainte de eveniment. În zonele respective, iarba nu crește din cauza umbrei”, spune Flavius Bunoiu.

image
image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite