Poveştirile de duminică ale lui Florin Ardelean, comentate astăzi la "Schimb de cărţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În era internetului, un grup de circa douăzeci de orădeni se încăpăţânează să rămână fideli cititului şi cărţilor. Ultima ediţie din acest an a evenimenului "Schimb de cărţi" are loc astăzi la Oradea, printre operele dezbătute fiind "Poveştiri de duminică", noua carte lansată joi de către orădeanul Florin Ardelean.  

Aproximativ douăzeci de tineri orădeni se întâlnesc pentru ultima dată în acest an, pentru a face schimb de cărţi şi de idei. "Eu voi participa cu cea mai recentă carte a jurnalistului Florin Ardelean, lansată joi la Oradea, care are ca subiecte întâmplări petrecute duminica", a spus Alina Gâdoiu, una dintre orădencele care participă, de circa un an, la schimburile lunare de cărţi.

Ultimele apariţii

Până în prezent, reprezentanţii orădeni ai comunităţii "Schimb de cărţi" au dezbătut pe marginea unor volume precum "Cu Mănuşi", de Mihaela Nicola, "Despre lucrurile simple", de Mihaela Rădulescu, "Welcome to my paradise", de Lucian Cremeneanu, "Dintotdeauna pentru totdeauna" şi "Politrucuri", de Florin Budea, "Istoria caselor" de Liviu Borcea, "Care pe care" de Alice Năstase şi mai multe volume semnate de către Paulo Coelho. 

La taclale 

Orădenii care vor să-şi petreacă duminica la o tacla, la o cană de ceai fierbinte, sunt aşteptaţi astăzi, de la orele 15.00, la Floris Café, în incinta magazinului Crişul. Următoarea întâlnire a iubitorilor de carte va avea loc în penultima duminică din luna ianuarie. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite