Poșete marca Mihai Albu și opere de artă au fost licitate în weekend la Balul Lions

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de invitați,oameni de afaceri, politicieni, artiști, medici sau magistrați s-au reunit în weekend la Balul Lions. Balul organizat cu scopul de a face oamenii cu dare de mână să participe la liictații, a fost presărat și cu cadouri pentru oaspeți, de la telefoane de tip blackberry la weekenduri romantice la munte.

Cea de-a 11-a ediţie a Balului Lions s-a desfăşurat sâmbătă seară, lal hotel President din Băile Felix, reunind circa 200 de invitaţi, din toate domeniile. Oapseții s-au bucurat de momente de dans, muzicp live dar și tombole cu premii, invitații fiind tentați cu telefoane tip blackberry și weekenduri la munte.

La licitație au fost scoase opere de artă și de o geantă semnată de designerul Mihai Albu.

Aflat la a XI-a ediție balul s-a desfășurat sub sloganul "Dacă oamenii ar înceta să se ajute între ei, ar dispărea de pe pământ" (Sir Walter Scott).
Fondurile strânse anul acesta vor fi folosite în ample campanii social-umaniare. Bursele sociale, a treia ediție a taberei pentru copii diabetici, clinica stomatologică a Facultății de Medicină, dar și susținerea talentelor locale prin burse de merit sunt câteva dintre proiectele în care se vor utiliza banii.
Suma strânsă în urma evenimentului caritabil va fi anunțată astăzi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite