Oradea: Emil Popovici Mut, înapoi la conducerea județeanului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Emil Popovici Mut, înapoi la conducerea județeanului
Oradea: Emil Popovici Mut, înapoi la conducerea județeanului

Emil Popovici Mut ar putea reveni în funcția de manager al Spitalului Clinic Județean după ce a câștigat procesul intentat Ministerului Sănătății.

Potrivit unei surse neoficile, fostul manager al Spitalului Clinc Județean Oradea a câștigat procesul intentat Ministerului Sănătății după destituirea din funcție, în luna mai. Instanța s-ar pronunțat vineri după-amiază, în favoarea economistului Emil Popovici Mut, acesta având șanse mari să revină la conducerea spitalului. Reporterii Adevărul de Seară din Oradea l-au contactat telefonic pe fostul manager, însă acesta și-a închis telefonul. De cealaltă parte, actualul manager dr. Florian Bodog nu a dorit să comenteze situația.

În luna mai a acestui an, Emil Popovici Mut a dat în judecată Ministerul Sănătății pentru modul în care comisia de evaluare a analizat activitatea desfășurată la conducerea instituției spitalicești. În urma evaluării, Ministerul a decis să înceteze contractul de management al lui Emil Popovici Mut. În locul său, în funcția de manager a fost numit Florian Bodog.   

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite