Ponturi pentru angajare și locuri de muncă în străinătate pentru șomerii din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima ofertă de muncă în străinătate, valabilă din 28 ianuarie, cuprinde 50 de locuri de muncă în agricultură, în Danemarca. Candidații trebuie să aibă maximum 30 de ani și  studii medii sau superioare de specialitate. Salariul este de 1260 de euro pe lună.

Candidații trebuie să fi absolvit în anul 2009 sau în 2010 liceul agricol sau una din facultățile: Agricultură, Zootehnie, Horticultură și Medicină Veterinară. Pentru job pot aplica și studenții înscriși la una dintre aceste specializări. Vârsta minimă pentru angajare este 18 ani, iar cea maximă, 30 de ani.

Ponturi pentru angajare

La angajare vor avea prioritate orădenii care pot demonstra că au experiență în domeniul agricol, în țară sau în străinătate.  Angajatorul mai apreciază și flexibilitatatea cu privire la data începerii activității (munca poate începe oricînd în următoarele trei luni). Avantajați vor fi cei care posedă carnet de conducere și care au experiență în condusul tractorului. Angajatorul mai apreciază responsabilitatea în îndeplinirea sarcinilor și motivația pentru muncă grea.

Condiții de muncă

Contractul  se încheie pe o perioadă între șase luni și 18 luni, 37 de ore de muncă săptămânal. Se pot efectua și ore suplimentare. Salariul este de 1260 de euro brut pe lună.
Unii angajatori oferă cazare lângă ferme, contra cost, alții oferă ajutor la găsirea unei locuințe în apropierea fermei. Chira lunară plătită de o persoană este între 200 și 300 de Euro pe lună.

Aplicații online

 Orădenii trebuie să completeze un CV EUROPASS, în limba engleză, cu poză inclusă. La completarea CV-ului se menționează institutul de învățământ absolvit în 2009 sau în 2010 (se acceptă doar liceul agricol sau facultățile de Agricultură, Zootehnie, Horticultură și Medicină Veterinară) Aceste discipline trebuie detaliate. În plus, trebuie precizate experiența în domeniul agricol sau în fermă a aplicantului. Data limită a depunerii CV-ului este 1 martie. CV-ul se trimite pe adresa

kah@workindenmark.dk

Sprijin de la EURES Bihor

Orădenii care nu sunt familiarizați cu mediul online sau cei care vor să-și construiască un CV bun, pot apela la serviciile EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Bihor. „Consilierii noștri îi ajută pe oameni să-și facă CV-ul și să-l depună", a declarat Maricica Juca, purtător de cuvânt al instituție. „Este foarte important ca aplicanții să cunoască limba engleză și să demonstreze că au făcut practică în domeniul respectiv. Este un avantaj și dacă au muncit în afara țării", a mai spus Juca.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite