Ponta şi Antonescu vin la mitingul de la Oradea. Vezi aici programul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta şi Crin Antonescu
Victor Ponta şi Crin Antonescu

Astăzi, de la ora 19.00, USL Bihor organizează un miting pentru referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu. La evenimentul care se va desfăşura în parcarea din strada Independenţei şi-au anunţat prezenţa cei doi lideri ai USL, preşedintele interimar Crin Antonescu şi premierul Victor Ponta.

Oradea se află pe harta oraşelor unde USL organizează mitinguri pentru referendumul de duminică, 29 iulie, privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu. 

Astăzi, de la ora 19.00, în parcarea din strada Independenţei, sunt aşteptate peste 7.000 de persoane, la mitingul organizat de USL, miting la care şi-au anunţat prezenţa cei doi lideri ai USL, preşedintele interimar Crin Antonescu şi premierul Victor Ponta, dar şi alţi membri USL şi membri ai Guvernului, cum ar fi Daniel Constantin, Relu Fenechiu, Ovidiu Silaghi, Ecaterina Andronescu sau Dan Motreanu.

În jurul orei 17.40 aceştia vor ateriza pe aeroportul din Oradea, după care premierul Victor Ponta va face o vizită pe centura oraşului însoţit de primarul Ilie Bolojan, iar apoi se va deplasa la Primăria Oradea pentru o întâlnire cu membrii Birourilor Politice Judeţene ale USL din opt judeţe, urmând ca în jurul orei 18.50 să aibă loc o întâlnire informală cu presa.  La ora 19.15 delegaţia se va deplasa spre Parcarea Independenţei unde va avea loc mitingul pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite