Pont de criză: ţinută de toamnă cu 450 de lei la Expoziția națională de îmbrăcăminte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu câteva sute de lei, orădenii îşi pot cumpăra un palton, ghete din piele, pantaloni şi bluze de sezon, vândute la preţ de producător. Târgul de îmbrăcăminte este deschis până duminică, iar producătorii promit că vor negocia preţul pentru cei care cumpără mai multe produse.

Expoziţia naţională de îmbrăcăminte şi încălţăminte şi-a deschis astăzi porţile la Oradea. Comercianţi din toate colţurile ţării au adus haine de sezon pe care le vând la preţuri de producător. „Am adus încălţăminte din piele naturală, îmblănită, pe care cerem între 120 de lei şi 250 de lei”, spune Alin Friceanu, din Reghin. Paltoanele au preţuri între 100 şi 220 de lei.



„Tariful variază în funcţie de cantitatea de lână existentă în stofă”, spune producătorul Roxana Mogoş. Pentru o garderobă completă, orădenii îşi pot cumpăra şi pantaloni sau bluze cu preţuri cuprinse între 45 şi 70 de lei. Ceea ce mai trebuie să ştie potenţialii cumpărători este că reducerile de preţ oferite la târg sunt consistente faţă de oferta magazinelor. „Acelaşi palton, cu 80% lână în stofă şi căptuşeală de atlaz pe care-l vând cu 220 de lei aici, în magazine este scos la vânzare cu 600 de lei”, a specificat Roxana Mogoş. 


image
image
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite