Pompierii serviciilor voluntare și private s-au întrecut la concursurile profesionale (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv Oradea a găzduit ieri faza judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă din judeţul Bihor. Competiţia, organizată de Inspecţia de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Crişana", a adunat la start 12 echipe, opt ale serviciului voluntar şi patru ale serviciului privat pentru situaţii de urgenţă.

"Prin organizarea anuală a  acestei competiţii cu  caracter tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor, se urmăreşte dezvoltarea deprinderilor şi abilităţilor necesare acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, precum şi evaluarea nivelului de pregătire al acestor servicii", a declarat locotenent Cristian Herțe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana.

Timp de patru ore, echipele participante şi-au demonstrat îndemânarea şi calităţile sportive la toate cele trei probe de concurs: ştafeta 4x100 m, pista de îndemânare şi viteză şi realizarea dispozitivului de intervenţie. Ocupantele primelor locuri din cadrul celor două servicii, vor participa în cursul lunii iulie la faza interjudeţeană, care va avea loc în judeţul Bistriţa Năsăud.

 Clasamentul final în urma parcurgerii celor trei probe de concurs, a fost următorul:

Serviciile  voluntare pentru Situaţii de Urgenţă  (SVSU):

Locul I    -  S.V.S.U. POPESTI

Locul II   - S.V.S.U. BRATCA

Locul III  - S.V.S.U. ŞUNCUIUŞ

Serviciile private pentru Situaţii de Urgenţă (SPSU):

  Locul I    -  S.P.S.U.  S.C.M. LEMNUL ORADEA

  Locul II   -  S.P.S.U. O.M.V PETROM S.A.

  Locul III  -  S.P.S.U. S.C. SINTEZA S.A. ORADEA

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite