Pompierii orădeni s-au alăturat campaniei naţionale „Din inimă pentru inimi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apelul lansat de Centrul penntru Trasfuzii Oradea nu i-a lăsat indiferent pe pompierii orădeni. Dacă în meseria lor salvează oamenii din mijlocul flăcărilor sau din accidente, de această dată au ales să vină în sprijinul celor suferinzi donând sânge.

Centrul de Transfuzii Oradea se confruntă, în ultima vrene, cu o criză de sânge, iar pompierii orădeni au ales să răspundă solicitării unităţii medicale. Gestul acestora face parte  din campania naţională „Din inimă  pentru inimi", iniţiată de Inspectoratul  General pentru Situaţii de Urgenţă. „Proiectul, demarat în contextul Zilei Mondiale a Inimii, celebrată anul acesta pe 25 septembrie, este cuprins în manifestările organizate pentru marcarea zilei de 13 Septembrie - Ziua Pompierilor din România, înscriindu-se pe linia misiunii noastre primordiale, protejarea vieţii cetăţenilor", a spus Camelia Roşca ofiţerul de relaţii publice.

Angajaţii ISU  s-a prezentat la Centrul de Transfuzii Oradea donând sângele atât de necesar în intervenţiile medicale chirurgicale şi nu numai. „Campania Din inimă pentru inimi înseamnă puţin pentru fiecare dintre noi, dar totul pentru o persoană, pentru o familie, pentru un univers din care alegem voluntar să facem parte. Donând sânge, oferim o şansă la viaţă, un drept la fericire, pentru cineva aflat acolo, în suferinţă", a mai afirmat Camelia Roşca.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite