Pompierii bihoreni s-au luptat trei ore cu flăcările care au cuprins mansarda unei case

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri dimineaţă, în jurul orei 5, pompierii bihoreni s-au luptat trei ore cu flăcările care au izbucnit la o gospodărie din satul Fâşca, din comuna Vârciorog. Proprietarii nici nu au ştiut că focul le-a cuprins casa, până când un trecător nu i-a trezit.      

Deşi pompierii militari au intervenit imediat ce proprietarii casei au sunat la numărul de urgenţă, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă nu au reuşit să stingă flăcările rapid, lupta cu acestea a durat mai bine de trei ore.

„Timp de aproximativ trei ore şi 15 minute, în intervalul 4.05-7.20, echipajele de pompieri au acţionat cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un coş de fum necurăţat, operaţiunea continuând până la ora 9, pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului", spune Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana".

O bună porţiune din acoperişul casei, dar şi din mansardă au ars până la intervenţia pompierilor, iar acoperişul locuinţei nu a mai putut fi salvat. Din fericire, nu au existat persoane rănite, toţi locuitorii aflându-se la parter la producerea incendiului. Pompierii ISU au fost ajutaţi în intervenţie de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vârciorog.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite