Pompierii din Popești s-au întors cu rezultate bune de la faza națională a concursurilor profesionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii de la Serviciul Privat pentru Situații de Urgență din Popești au obținut locul IV la faza națională a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă, care a avut loc la Timișoara.

La această competiţie au participat nouă echipe de servicii voluntare şi 11 echipe de servicii private din întreaga ţară. Pentru participarea la concurs, loturile serviciilor voluntare şi private au avut în componenţă: un antrenor (şeful serviciului), opt concurenţi şi două rezerve, care aveau calitatea de angajat sau voluntar în serviciul din care făceau parte.

Concursul a constat în trei probe: „Ştafeta 4 x 100 metri".„Pista de îndemânare şi viteză " şi „Dispozitivul de intervenţie". Voluntarii din Popeşti au obținut în final locul IV - la egalitate de puncte cu locurile II şi III - departajarea făcându-se după clasamentul  ultimei probe.

"SVSU Popeşti reuşeşte astfel să confirme rezultatele bune care le obţine în ultima perioadă,  atât în activităţile preventive care le desfăşoară în localitate cât şi în intervenţiile la care participă singuri sau în colaborare cu pompierii profesionişti, culminând cu calificările la fazele naţionale ale concursurilor profesionale, competiţia în care se întrec cei mai  iscusiţi pompieri voluntari cu scopul declarat de a-şi demonstra calităţile şi performanţele", spune locotenent Cristian Herțe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite