Pompierii bihoreni, pe podium la Concursul Naţional de Judo al Ministerului Administraţiei şi Internelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Sporturilor „Victoria" din Arad a găzduit săptămâna trecută întrecerile finale ale Concursului Naţional de judo, al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Au participat peste 100 de sportivi din toate structurile ministerului. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „CRIŞANA" a fost reprezentat cu succes de doi competitori.

Având deja o tradiţie în concursurile de mare anvergură, Bogoşel Adrian, subofiţer al Detaşamentului 2 Pompieri Oradea, a urcat din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. „Concurând la categoria - 90kg, sportivul a reuşit să învingă în finală reprezentantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, îmbogăţindu-şi astfel palmaresul cu încă o medalie de aur", a spus Cristian Herţe, ofiţer relaţii publice la ISU Crişana.

Locul întâi pe echipe

Un alt rezultat meritoriu a fost obţinut şi de către Veszi Janos, subofiţer în cadrul aceleiaşi subunităţi, dar la o categorie inferioară de greutate. Acesta a reuşit să ajungă până în faza finală a concursului, unde a fost învins de către unul dintre reprezentanţii IPJ Bihor. „De asemenea, lotul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, din care au făcut parte şi cei doi subofiţeri ai unităţii noastre, a fost desemnat câştigător al competiţiei, ocupând locul întâi pe echipe", a mai transmis Cristian Herţe.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite