Poloistul orădean care a încercat să jefuiască o sală de jocuri a fost condamnat cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Tarnovețchi, care a fost în arest preventiv după ce polițiștii l-au prins după ce a încercat să jefuiască o sală de jocuri din Oradea, a fost eliberat de magistrați. Aceștia i-au dat o pedeapsă de doi ani și două luni pentru tentativă de tâlhărie, dar au suspendat-o în favoarea supravegherii sportivului pe o perioadă de maxim patru ani și patru luni.

În plus, pe lângă supravegherea la care e supus poloistul, George Tarnovețchi trebuie să aibă grijă ce localuri frecventează. Magistrații i-au impus acestuia ca în timăul perioadei de supraveghere să nu mai intre în nicio sală de jocuri, iar dacă este dependent de jocuri de noroc est recomandat un consult de specialitate. Tânărul sportiv este obligat, de asemenea, să plătească daune atât conducerii sălii de jocuri,  3.000 de lei, cât și angajatei localului, pe care a agresat-o. Tarnovețchi trebuie să-i dea femeii 50.000 de lei.

Poloistul orădean George Tarnovețchi  a încercat în urmă cu o lună de zile să jefuiască o sala de jocuri de pe strada Transilvaniei. Acesta a intrat în local, în dimineața zilei de 4 noiembrie, purtând o cagulă pe față și a lovit-o cu pumnul în față pe angajata localului ca să-i dea toate câștigurile din ziua respectivă. Angajața a reușit totuși să scape de acesta și l-a închis pe agresor în sala de jocuri. Polițiștii au ajuns repede la fața locului și l-au arestat pe poloist.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite