Poloiștii de la CSM au încheiat la egalitate partida cu Vasas din Interligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interliga europeană de polo a programat, aseară, o nouă partidă. În bazinul Crișul din Oradea, CSM Frigoconti a întâlnit pe Vasas Budapesta. După ce au fost conduși cu trei goluri, poloiștii de la CSM au încheiat la egalitate, 12-12, partida cu maghiarii.

Dă CLICK aici pentru o fotogalerie din timpul meciului

Vasas a confirmat forma bună în care se află încă de la începutul partidei. În primele minute ale întâlnirii, maghiarii au deschis scorul prin Decker Adam. Oaspeții și-au mărit avantajul prin Letay Krisztian. Elevii lui Cornel Gordan au oferit o replică prin Kadar Kalman care l-a învins pe goal keeperul lui Vasas, Nagy Viktor. A urmat apoi bara lui Negrean, pentru ca Diaconu să aducă egalarea, 2-2, printr-o aruncare de penalitate. Hoznyaszky a maract pentru 3-2, însă Kadar a readus egalitatea. În cel de-al doilea sfert, Vasas a jucat ca la carte înscriind prin Kiss, Hoznyaszky și de două ori prin Varga Daniel. CSM  marcat de două ori prin Negrean. Era 5-7.

Sfertul egalării

Cel mai bun om al maghiarilor, Varga Daniel a mărit avantajul lui Vasas la 8-5, însă Diaconu a înscris pentru 6-8 și 7-8. Takacs l-a învins pe Barat Feri, iar CSM a oferit o replică pe măsură prin Monostori Attila. Egalarea avea să vină în ultima secundă a sfertului trei când Cîmpianu a marcat cu o aruncare de la mijlocul bazinului. Partea finală a fost echilibrată, CSM și Vasas mergând cap la cap. Orădenii au preluat conducerea prin Diaconu, apoi și-au mărit avantajul prin golul superb al lui Kincses. Același Varga Daniel l-a învins pentru a patra oară pe Barat, iar Hoznyaszky a înscris pentru 11-11. Partida s-a încheiat la egalitate 12-12 după reușitele lui Mircea Samuilă și Varga Daniel.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite