Poloiștii orădeni vor fi penalizați din cauza rezultatelor slabe de la Turneul de polo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poloiștii orădeni vor fi penalizați cu 20 de procente din salariu, pe o lună, datorită rezultatelor slabe obținute la Turneul de polo de la Szeged, din Ungaria. Echipa orădeană a reușit să se claseze doar pe locul 4. Rezultatul i-a nemulțumit pe reprezentanții Clubul Sportiv Municipal Oradea.

Conducerea Clubului Sportiv Municipal a anunţat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, că în urma Turneului de polo de la Szeged, Ungaria, desfăşurat în perioada 24-26 septembrie, unde echipa orădeană s-a clasat pe locul 4, Comitetul executiv al CSM a decis penalizarea jucătorilor echipei de polo.  Este vorba de reducerea cu 20 % a salariilor jucătorilor,  pe o lună.

„CSM a pierdut toate cele trei meciuri disputate cu echipe din Ungaria, Croaţia şi Franţa. Datorită evoluţiei slabe s-a decis sancţionarea jucătorilor, pentru îmbunătăţirea performanţelor viitoare. Nu ne aşteptam ca echipa să câştige turneul, dată fiind valoarea adversarilor, dar abordarea meciurilor de către unii jucători nu a fost pe măsura aşteptărilor", a spus Florin Birta, preşedintele CSM.

Campionatul naţional de polo începe sâmbătă, 3 octombrie. Echipa orădeană va disputa primele meciuri acasă, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu", de la ora 10:00 şi ora 17:00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite