Oradea: Poloist ucrainean exclus din campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Poloist ucrainean exclus din campionat
Oradea: Poloist ucrainean exclus din campionat

Poloiștii veterani ucrainieni, veniți la Oradea pentru ediția cu numărul cinci a Campionatului European de Polo, au provocat aseară un scandal de pomină.

Unul dintre ei s-a afișat gol în fața petrecăreților din restaurantul hotelului Carnivals (unde sunt de altfel cazați sportivii), iar altul, în stare avansată de ebrietate,  a dat cu pumnii în bar, a aruncat scaune și a făcut amenințări, în special la adresa membrilor echipei Rapid Veterans București (cei care i-au învins în bazin). Cristi Ștefănescu, membru al echipei Rapid, ne-a povestit ce s-a întâmplat. „Erau ofticați că i-am bătut. Pe deasupra, având în vedere că grupa noastră este azi în pauză competițională, cei de la echipa din Ujgorod au băut ieri toată ziua, venind deja beți la petrecerea de aseară”, spune Ștefănescu. Reprezentanții Rapid precizează că ei au făcut tot posibilul pentru a evita scandalul.

Trimis acasă

Nimeni nu a fost rănit, reprezentanții hotelului chemând din timp poliția. „Bărbatul a fost dus la poliție aseară. Nu se putea vorbi cu el. Când s-a trezit și-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut”, spune comisarul șef Liviu Popa, șeful Inspectoratului Județean de Poliție. Adjunctul Poliției Municipiului Oradea, Adrian Bucur, precizează că scandalagiul a fost trimis din țară în această dimineață. Celălalt ucrainean a fost amendat cu 1.000 de lei, potrivit celor spuse de barmanul de la Carnivals. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite