Un poloist orădean a fost arestat după ce a încercat să jefuiască o sala de jocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un poloist de la CSM Digi a fost arestat pentru tâlhărie
Un poloist de la CSM Digi a fost arestat pentru tâlhărie

George Tarnoveţchi, membru al echipei de polo CSM Digi Oradea, a fost arestat vineri de poliţişti, după ce în dimineaţa aceleiaşi zile a încercat să jefuiască o sală de jocuri din cartierul Rogerius. Tânărul poloist va rămâne în arest preventiv timp de 20 de zile, fiind cercetat pentru tâlhărie.

Joi spre vineri, în jurul orei 3 dimineaţa, George Tarnoveţchi, a intrat într-o sală de jocuri, de pe strada Transilvaniei, cu o cagulă pe faţă şi a încercat să jefuiască localul. „, A agresat-o pe angajata localului smulgându-i din mână telefonul mobil şi telecomanda de la butonul de panică şi i-a solicitat banii din încasările zilei", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, Alina Dinu. Angajata sălii de jocuri a profitat de neatenţia sportivului şi a fugit din local, închizându-l pe acesta înăuntru. Femeia a sunat la 112, iar poliţiştii au venit la scurt timp, reţinându-l pe poloist.

„Să răspundă pentru ce a făcut"

Conducerea Clubului Sportiv Municipal se detaşează de faptele sportivului. „Clubul se delimitează total de acţiunile lui, tot ce s-a întâmplat ţine de viaţa lui personală. Trebuie să răspundă pentru ceea ce a făcut", spune preşedintele CSM, Florin Birta.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite