Poliţistul român, model de profesionalism, dacă renunţă la rutină şi conservatorism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar două luni după ce spunea că în România există "suficienţi poliţişti beţivi şi nenorociţi" , Liviu Popa, inspectorul general al Poliţiei Române, a revenit la sentimente mai bune, cu ocazia aniversării a 189 de ani de la atestarea documentară a  Poliţiei Române, felicitându-şi colegii pentru "strădanie şi fervoare".

Prin intermediul unui comunicat de presă, transmis vineri cu ocazia Zilei Poliţiei Române, Liviu Popa compară meseria de poliţist cu cea de medic sau profesor şi îi îndeamnă pe subordonaţii săi "să facă o ruptură definitivă cu rutina şi conservatorismul". Chestorul de poliţie subliniază că principala misiune a poliţiştilor, pentru viitorul apropiat, este " recăpătarea încrederii cetăţenilor în instituţia Poliţiei, a fiecărui poliţist".

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE Peste 200 de poliţişti au fost avansaţi în grad la Oradea

"Cred că poliţistul român poate să reprezinte un autentic model de profesionalism, onestitate, spirit civic şi moralitate, asfel încât să se producă saltul calitativ mult aşteptat de cetăţeni, pentru a nu mai fi doar un deziderat permanent", a transmis Liviu Popa.

Citeşte aici întregul  mesaj adresat de Liviu Popa, cu ocazia Zilei Poliţiei Române

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite