UPDATE: Polițistul care s-a împușcat aseară în cap, după ce și-a omorât părinții, este în moarte cerebrală FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașina în care a fost găsit polițistul împușcat
Mașina în care a fost găsit polițistul împușcat

Gabriel Venter (33 de ani), polițistul orădean care și-a împușcat părinții după care și-a tras un glonț în cap este în moarte cerebrală, fiind ţinut în viaţă numai de aparate, au anunțat medicii. Superiorii polițistului nu-și explică cum s-a ajuns aici, având în vedere că omul a avut doar calificative de bine și foarte bine, în timpul evaluărilor.

UPDATE ora 11.10

Carmen Pantiş, şefa spitalului judeţean, a declarat că poliţistul este în moarte cerebrală şi este menţinut în viaţă de aparate.

UPDATE ora 9.05

Monica Venter, sora poliţistului, şi alţi membri ai familiei sunt în prezent la apartamentul părinţilor, alături de poliţişti, pentru a ridica anumite documente. Hadrian Borcea, şeful UPU de la Spitalul Judeţean Oradea, a declarat că starea lui Gabriel Venter este în continuare foarte proastă . „Leziunile de la nivelul creierului sunt foarte grave”, a spus Borcea, rezervat la şansele acestuia de supravieţuire.

UPDATE: Ora 8.48

Carmen Pantiș, șeful Spitalului Județean a anunțat că astăzi i se va face test de moarte cerebrală polițistului.

"Din primele cercetări ar fi vorba de o dramă sentimentală. Se pare că agentul avea o relaţie interzisă de părinţii săi, cu o femeie căsătorită", a spus Adrian Bucur, șeful IPJ Bihor. Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavra, a povestit că din informațiile pe care le au până acum, polițistul a mers aseară la locul de muncă al tatălui său care lucra ca agent de pază la o firmă. L-a împușcat în zona abdominală după care s-a îndreptat spre locuința mamei. "S-a deplasat la locuinţa mamei sale, pe care a împuşcat-o în inimă, apoi tot cu maşina personală s-a dus pe strada Seleuşului şi s-a împuşcat în interiorul ei. În maşină s-a găsit pistolul agentului", a declarat Viorel Gavra.

Potrivit anchetatorilor, polițistul s-a împușcat în mașină, în fața iubitei. El ar fi chemat-o la discuții, după ce și-a împușcat părinții. După ce au stat de vorbă, Gabriel Venter a urcat în mașină, a luat pistolul din dotare și s-a împușcat în cap. Polițistul a fost dus la spital în comă de gradul 4. Șansele lui de supraviețuire sunt foarte mici, potrivit medicilor.

Polițist de nota 10

Gabriel Venter a lucrat ca polițist de frontieră din 2001, iar în 2009 a fost transferat la Poliția Municipiului Oradea. În același an a fost testat și psihologic. În prezent lucra ca polițist de proximitate. Superiorii lui spun că polițistul a avut de-a lungul timpului doar calificative de bine și foarte bine.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite