Polițiștii rutieri din județul Bihor prind vitezomani pe bandă rulantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 160 de bihoreni prea grăbiți pentru a respecta limitările de viteză au fost sancționați, în doar 24 de ore, de către polițiștii rutieri.  Excesul de viteză este unul dintre principalele motive pentru care bihorenii scot bani din buzunare, pentru plata sancțiunilor.

Poliţiştii Serviciului Rutier şi de ordine publică au aplicat, de luni până astăzi, peste 250 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 35.900 lei. „Trei permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Au fost constatate două infracţiuni şi cinci tamponări", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Bihor.

Își riscă viața

Potrivit acesteia, 169 de sancţiuni au fost aplicate pentru viteză excesivă. Nouă pietoni au fost sancţionaţi pentru traversări neregulamentare, 25 de persoane au fost amendate fiindcă nu purtau centurile de siguranță iar trei fiindcă au efectuat depăşiri neregulamentare. Aproape 50 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite