Poliţiştii au reuşit să recupereze bunurile furate de către trei tineri din Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii bihoreni au prins marţi un orădean în vârstă de 24 de ani, care a pătruns luni noaptea într-un imobil, furând un motoferăstrău. Tot marţi, poliţiştii au prins doi tineri care au furat bunuri în valoare de 15.000 de lei, din mai multe case aflate în construcţie, în Sânmartin.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, marţi, în jurul orei 14.00, poliţiştii au depistat un orădean în vârstă de 24 de ani, faţă de care au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale, pentru furt calificat. „Acesta este suspectat că, în noaptea de 28 spre 29 martie, ar fi pătruns într-un imobil din Oradea şi ar fi sustras un motoferăstrău. Prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului, care au început urmărirea penală în cauză", a spus Alina Dinu.

Au spart case în Sânmartin

Tot marţi, poliţiştii din Băile Felix au depistat doi tineri, din  Oradea şi din Sânmartin, bănuiţi că, în noaptea 5 spre 6 martie, ar fi pătruns în mai multe case aflate în construcţie pe raza comunei bihorene Sânmartin şi ar fi sustras diverse bunuri, provocând un prejudiciu de 15.000 lei. „Prejudiciul a fost recuperat integral de poliţişti şi urmează a fi restituit proprietarilor de drept", a spus Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite