Poliţiştii orădeni au ieşit în cluburi, pentru a analiza cât sunt de gălăgioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii locali au monitorizat localurile de noapte din centrul oraşului, pentru a afla care este gradul de disconfort fonic produs de către acestea. Mai multe cluburi, de pe strada Vasile Alecsandri şi din Pasajul Vulturul Negru, au primit avertismente.

Potrivit informaţiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea, poliţiştii locali din cadrul Compartimentului de Activitate Comercială au demarat o acţiune privind monitorizarea localurilor de noapte din zona centrală, respectiv monitorizarea disconfortului fonic produs de acestea. Într-o singură noapte, în urma controalelor efectuate şi a sesizărilor primite de la orădeni, au fost avertizate cinci cluburi, care au sediul pe strada Vasile Alecsandri, şi trei localuri din  Pasajul Vulturul Negru. Poliţiştii au mai avut de-a face cu persoane aflate în stare de ebrietate, care tulburau liniştea publică, şi cerşetori.

Continuă

Monitorizarea localurilor de noapte din zona centrală va continua şi în acest weekend. „Pe lângă aceste activităţi, se vor demara acţiuni în tot oraşul pentru combaterea fenomenului de poluare fonică şi tulburare a ordinii publice", a transmis Mirela Macra, consilier în cadrul biroului de presă al Primăriei Oradea. Orădenii sunt rugaţi să facă sesizări la Dispeceratul Poliţei Locale, la numărul de telefon 0259-969, 0733.055.420, la telefonul verde 0800.800.518 (gratuit) sau pe adresa politia.locala@oradea.ro.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite