Poliţiştii locali care nu ies pe teren nu mai primesc bani de mâncare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agenţii Poliţiei Locale care lucrează din birou nu mai primesc bani de hrană
Agenţii Poliţiei Locale care lucrează din birou nu mai primesc bani de hrană

Consiliul local a decis ieri eliminarea normei de hrană a angajaţilor din Poliţia Locală  care nu fac muncă de teren. Astfel ei nu vor mai primi cei 315 lei, în timp ce colegii lor care lucrează pe străzi vor încasa lunar 630 de lei.

Aleşii locali au votat ieri un proiect de modificare cuantumului normei de hrană a poliţiştilor locali. Aceştia ar trebui să primească, începând din 1 ianuarie 2012, la fel ca şi cei angajaţi în Ministerul de Interne, o alocaţie de hrană în valoare de 21 lei pe zi, respectiv de 630 lei pe lună. Această hotărâre se aplică tuturor poliţilştilor locali în afara celora care au exclusiv muncă de birou.

„E o mare diferenţă între un poliţist care stă în stradă şi la minus 15 grade şi unul care are muncă de birou. Cei de la birou nu fac aceeaşi muncă cu ceilalţi poliţişti locali. Din punctul meu de vedere nu ar trebui să beneficieze de normă de hrană pentru că altfel toată lumea din Primărie ar migra automat să facă muncă de birou la Poliţia Locală", a spus în plen primarul Ilie Bolojan.

Astfel că poliţiştii locali cu muncă de birou vor fi tăiaţi de pe lista alocaţiei de hrană, de la începutul anului viitor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite