Oradea: Polițiștii de frontieră bihoreni nu au căzut victimele infractorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nivelul Inspectoratului Poliției de Frontieră Bihor nu s-au înregistrat niciun incident de genul celui petrecut la Timișoara.

CITEȘTE ȘI

Ucigaşul poliţistului din Timişoara a fost adus în lanţuri în ţară (GALERIE FOTO)

“Dacă cineva își închipuie că meseria polițistului de frontieră este ușoară, se înșeală. Polițiștul de frontieră este expus riscului precum orice om al legii. El poate face uz de armă atunci când se impune”, ne-a spus comisarul șef Dan Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliției de Frontieră Bihor.

Gheorghe Breazu a refuzat dialogul

Flancat de polițiști, suspectul nu a făcut nicio dezvăluire în legătură cu sinistrul, ieri când a fost adus în țară. Tânărul care l-a ucis cu sânge rece pe Tiberiu Sârbu a stat cu ochii în pământ în momentul în care a fost asaltat de jurnaliști.

Gheorghe Breazu a fost coborât din mașina poliției maghiare și condus într-una din clădirile care aparțin Inspectoratului Poliției de Frontieră Bihor. Nu a făcut nicio declarație, nu a dat nicio explicație pentru gestul său. După aproximativ zece minute, unul dintre polițiștii care aveau să-l însoțească până în arestul IPJ Timiș a ieșit din clădire cu un sac din plastic în care se aflau bunurile suspectului. Apoi Gheorghe Breazu a fost urcat într-o mașină de poliției. Nici atunci, tânărul de 19 ani nu a făcut nicio mărturisire.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite