Polițiștii au „împărțit” peste 60 de sancțiuni pentru comerțul cu mărfuri fără acte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiști au continuat ieri acțiunile de prevenire și combatere a actelor ilicite de comerț și depistarea persoanelor care comercializează mărfuri fără acte de provenienţă sau fac vânzare ambulantă în locuri neautorizate.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, au fost legitimate 39 de persoane, trei au fost conduse la sediul poliţiei şi au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 2.690 lei.

Tot ieri poliţiştii din Beiuş, împreună cu poliţiştii posturilor comunale din zona Beiuşului, au desfăşurat acţiuni pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ, depistarea persoanelor care comercializează mărfuri fără acte de provenienţă sau fac vânzare ambulantă în locuri neautorizate, pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale şi pentru menţinerea climatului de siguranţă publică în rândul comunităţii.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, au fost legitimate 40 de persoane, au fost controlaţi 22 de agenţi economici, şi au fost aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 6.224 lei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite