Polițiștii de frontieră au descoperit un BMW în valoare de 30.000 de euro, furat din străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism marca BMW, furat din străinătate, a fost confiscat de polițiștii de frontieră bihoreni, noaptea trecută. Mașina a fost depistată în momentul în care urma să fie introdusă în țară.

C.D. s-a prezentat noaptea trecută la intrarea în țară, la volanul unui autoturism sport, marca BMW. "Polițistul de frontieră care a efectuat controlul  a avut suspiciuni în legătura cu autoturismul, motiv pentru care persoana și autoturismul au fost conduse la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Borș, pentru efectuarea unor verificări suplimentare", a spus subinspectorul Cătălin Simuț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Bihor.

În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că mașina a fost furată. "Conducătorul autoturismului a declarat că în timp ce se afla la muncă în străinătate a luat legătura telefonic, în urma unui anunț la mica publicitate, cu o persoană, în vederea achiziționării unui autoturism. Acesta persoană l-a contactat telefonic ulterior, oferindu-i contra sumei de 18.000 de euro, autoturismul marca BMW, model sport, cu care s-a prezentat la intrarea în țară", a mai spus Simuț. Șoferul este cercetat acum pentru tăinuire. Autoturismul, în valoare de 30.000 de euro, a fost confiscat de oamenii legii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite