Poliţiştii comunitari orădeni vor contribui la asigurarea ordinii pe stadionul Iuliu Bodola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Împreună cu forţe specializate de menţinere a ordinii şi liniştii publice, agenţii din cadrul Poliţiei Comunitare au participat săptămâna aceasta la un exerciţiu demonstrativ, executat de către Jandarmeria Bihor.

„Acţiunea a avut loc pe Stadionul Iuliu Bodola şi a avut ca scop simularea unui moment probabil, în timpul meciurilor din campionatul de fotbal", se arată în comunicatul transmis de către biroul de presă al Primăriei Oradea. De asemenea, s-au purtat discuţii referitoare la îmbunătăţirea modului de gestionare a situaţiilor, dar şi rolul fiecărei instituţii, pe parcursul competiţiilor sportive. În continuare, rolul agenţilor comunitari va fi cel de a asigura ordinea şi liniştea în interiorul stadionului, de a verifica documentele de acces şi de a executa controlul preventiv.

Interzis cu brichete, flacoane și pixuri

„Atragem atenţia suporterilor care doresc să participe la meciurile de fotbal, că accesul în interiorul stadionului nu este permis persoanelor care deţin materiale contondente precum brichete, flacoane și pixuri, sloganuri cu conţinut obscen, obiecte care pot provoca contuzii. Persoanelor depistate ca fiind în stare de ebrietate le va fi interzis accesul pe stadion", atenționează reprezentanții primăriei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite