Polițiștii comunitari orădeni, pe urmele negustorilor ilegali și cerșetorilor din piețe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenții Poliţiei Comunitare Oradea în  colaborare cu reprezentanţii RAPAS din Oradea au continuat acţiunea de  verificare a modului în care se desfăşoară  comerţul în pieţele agroalimentare, dar şi în alte zone din municipiu.

În cadrul acţiunii, agenţii comunitari au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5000 lei, persoanelor care ofereau spre vânzare lactate, carne sau alte produse pe domeniul public. Totodată,  12 persoane au fost sancţionate pecuniar pentru că au expus haine vechi, odorizante de cameră sau şosete în locuri neautorizate.

Nu vor cerșetori în piețe

De asemenea, pentru combatere a cerşetoriei în zonele agro alimentare.oamenii legii au sancționat 5 persoane care cerșeau, iar 7 persoane au fost îndepărtate şi îndrumate către domiciliu.

Acţiunea a avut un impact pozitiv în rândul utilizatorilor pieţelor agro alimentare, majoritatea acestora dorind asigurarea unor condiţii optime pentru comercializarea produselor, eliminarea cerşetoriei, asigurarea ordinii şi siguranţei.  În continuare,  agenţii comunitari vor executa un control riguros în pieţe, rugând cetăţenii să îi sprijine în demersul lor prin apelarea numărului de telefon 0259 -969 în vederea informării oportune asupra cazurilor deranjante din toate zonele oraşului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite